Rosignol Rosso

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Vinifiering genom torkning i 3-4 månader och traditionell jäsning av skinnen med maceration i 4-5 veckor i ståltankar. Mognadslagring i ekfat och franska ekfat (barrique) i 2 år, följt av ståltank och flaska lagring

Observera väl att årgången kan variera från den som är angiven

Passar till

Rött kött, vilt och mogna ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg med granatröda nyanser

Doft

Rik av mogen frukt, kryddor, kakao, tobak och vanilj

Smak

Fruktig och fyllig

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
60
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
6
Förpackning
Flaska 750ml
Alkohol
15%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Europa > Italien > Veneto
Årgång
2020
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 5% Molinara, 5% Rosignola

Liknande artiklar

Amarone della Valpolicella
Nyhet
Barbaresco "Gallina"
Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Nyhet
Valpolicella Ripasso
Valpolicella DOC
Nyhet
Garda Rosso "Mille 1"
Valpolicella Ripasso Superiore
Nyhet
Langhe Nebbiolo Anfora
Corvina Cabernet "70/30"
Valpolicella Ripasso Superiore
Amarone della Valpolicella Magnum
Langhe Nebbiolo
Rött vin
Langhe Nebbiolo

Cascina Rabaglio

Amarone della Valpolicella Riserva
Ekologisk
Montepulciano d'Abruzzo
Amarone della Valpolicella Riserva "Decem"
Sangiovese Primitivo