Rosignol Rosso

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Vinifiering genom torkning i 3–4 månader och traditionell jäsning med skalmaceration i 4–5 veckor i ståltankar. Mognadslagring sker på ekfat och franska barrique-fat i 2 år, följt av lagring på ståltank och flaska.

Observera att årgången kan variera från den angivna

Passar till

Rött kött, vilt och mogna ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg med granatröda nyanser

Doft

Rik av mogen frukt, kryddor, kakao, tobak och vanilj

Smak

Fruktig och fyllig

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
60
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
6
Förpackning
Flaska 750ml
Alkohol
15%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Italien > Veneto
Årgång
2020
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 5% Molinara, 5% Rosignola
Amarone della Valpolicella
Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario

Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Barbera "Barberasso"
Rött vin
Barbera "Barberasso"

Castello di Cigognola

Valpolicella DOC
Barolo
Rött vin
Barolo

Giorno Nuovo

Valpolicella Ripasso Superiore
Dolcetto d'Alba
Rött vin
Dolcetto d'Alba

Cascina Rabaglio

Corvina Cabernet "70/30"
Chianti Governo all'uso toscano
Amarone della Valpolicella Magnum
Brunello di Montalcino 2018
Amarone della Valpolicella Riserva
Valpolicella Ripasso
Amarone della Valpolicella Riserva "Decem"
Barbera d'Alba
Rött vin
Barbera d'Alba

Cascina Rabaglio