Rosignol Rosso

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Rosignol Rosso

Vinifiering genom torkning i 3–4 månader och traditionell jäsning med skalmaceration i 4–5 veckor i ståltankar. Mognadslagring sker på ekfat och franska barrique-fat i 2 år, följt av lagring på ståltank och flaska.

Observera att årgången kan variera från den angivna

Passar till

Rött kött, vilt och mogna ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg med granatröda nyanser

Doft

Rik av mogen frukt, kryddor, kakao, tobak och vanilj

Smak

Fruktig och fyllig

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
60
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
6
Förpackning
Flaska 750ml
Alkohol
15%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Italien > Veneto
Årgång
2020
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 5% Molinara, 5% Rosignola
Amarone della Valpolicella
NyhetEkologisk
Monreale Rosso "Perricone"
Rött vin
Monreale Rosso "Perricone"

Alessandro di Camporeale

Valpolicella DOC
Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario

Valpolicella Ripasso Superiore
Valpolicella Ripasso
Valpolicella Ripasso Superiore Magnum
Barbera "Barberasso"
Rött vin
Barbera "Barberasso"

Castello di Cigognola

Corvina Cabernet "70/30"
Ekologisk
Nero d'Avola "Donnata"
Rött vin
Nero d'Avola "Donnata"

Alessandro di Camporeale

Amarone della Valpolicella Magnum
Ekologisk
Montepulciano d'Abruzzo
Amarone della Valpolicella Riserva
Ekologisk
Chianti Classico
Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Dolcetto d'Alba
Rött vin
Dolcetto d'Alba

Cascina Rabaglio