Valpolicella Ripasso Superiore

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Vinifiering genom traditionell maceration i 15-25 dagar i ståltankar följt av en 30-dagars kontakt med marc av Amarone i ståltankar. Mognadslagring i ekfat och franska ekfat (barrique) i 2/3 år, följt av ståltank och flaska lagring

Observera väl att årgången kan variera från den som är angiven

Passar till

Grillat rött kött, pasta med sås och jästa ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg

Doft

Rik av vilda körsbär och kokta frukter

Smak

Sidentaft, fyllig, med mjuka men närvarande tanniner

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
140
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
6
Förpackning
Flaska 750ml
Alkohol
14%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Europa > Italien > Veneto > Valpolicella
Årgång
2021
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 10% Molinara

Liknande artiklar

Amarone della Valpolicella
Nyhet
Valpolicella Ripasso
Corvina Cabernet "70/30"
Nyhet
Garda Rosso "Mille 1"
Rosignol Rosso
Nyhet
Langhe Nebbiolo "Le Filere"
Amarone della Valpolicella Magnum
Nyhet
Langhe Nebbiolo Anfora
Amarone della Valpolicella Riserva
Brunello di Montalcino
Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario

Amarone della Valpolicella Riserva "Decem"
Valpolicella Ripasso Superiore
Rosignol Rosso Magnum
Dolcetto d'Alba
Rött vin
Dolcetto d'Alba

Cascina Rabaglio