Valpolicella Ripasso Superiore

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Vinifiering genom traditionell maceration i 15–25 dagar i ståltankar, följt av 30 dagars kontakt med marc från Amarone i ståltankar. Mognadslagring sker i ekfat och franska barrique-fat i 2–3 år, följt av lagring på ståltank och flaska.

Observera att årgången kan variera från den angivna

Passar till

Grillat rött kött, pasta med sås och jästa ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg

Doft

Rik av vilda körsbär och kokta frukter

Smak

Sidentaft, fyllig, med mjuka men närvarande tanniner

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
140
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
6
Förpackning
Flaska 750ml
Alkohol
14%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Italien > Veneto > Valpolicella
Årgång
2022
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 10% Molinara

Liknande artiklar

Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario

Corvina Cabernet "70/30"
Barbera "Barberasso"
Rött vin
Barbera "Barberasso"

Castello di Cigognola

Valpolicella DOC
Ekologisk
Brunello di Montalcino 2016
Valpolicella Superiore "Hercules"
Valpolicella Ripasso
Amarone della Valpolicella
Dolcetto d'Alba
Rött vin
Dolcetto d'Alba

Cascina Rabaglio

Amarone della Valpolicella Magnum
Langhe Nebbiolo Anfora
Amarone della Valpolicella Riserva
Ekologisk
Montepulciano d'Abruzzo
Amarone della Valpolicella Riserva "Decem"
Ekologisk
Chianti Classico