Valpolicella Ripasso Superiore Magnum

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Vinifiering genom traditionell maceration i 15-25 dagar i ståltankar följt av en 30-dagars kontakt med marc av Amarone i ståltankar. Mognadslagring i ekfat och franska ekfat (barrique) i 2/3 år, följt av ståltank och flaska lagring.

Passar till

Grillat rött kött, pasta med sås och jästa ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg

Doft

Rik av vilda körsbär och kokta frukter

Smak

Sidentaft, fyllig, med mjuka men närvarande tanniner

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
150
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Flaska 1.5l
Alkohol
14%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Europa > Italien > Veneto > Valpolicella
Årgång
2020
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 10% Molinara

Liknande artiklar

Rosignol Rosso
Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario

Valpolicella DOC
Barbera "Barberasso"
Rött vin
Barbera "Barberasso"

Castello di Cigognola

Corvina Cabernet "70/30"
Valpolicella Ripasso Superiore
Amarone della Valpolicella
Langhe Nebbiolo
Rött vin
Langhe Nebbiolo

Cascina Rabaglio

Amarone della Valpolicella Magnum
Langhe Nebbiolo "Le Filere"
Amarone della Valpolicella Riserva
Ekologisk
Nero d'Avola "Donnata"
Rött vin
Nero d'Avola "Donnata"

Alessandro di Camporeale

Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Valpolicella Ripasso
Amarone della Valpolicella Riserva "Decem"
Cotes du Rhone