Valpolicella Ripasso Superiore Magnum

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Valpolicella Ripasso Superiore Magnum

Vinifiering genom traditionell maceration i 15–25 dagar i ståltankar, följt av 30 dagars kontakt med marc från Amarone i ståltankar. Mognadslagring sker i ekfat och franska barrique-fat i 2–3 år, följt av lagring på ståltank och flaska

Passar till

Grillat rött kött, pasta med sås och jästa ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg

Doft

Rik av vilda körsbär och kokta frukter

Smak

Sidentaft, fyllig, med mjuka men närvarande tanniner

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
150
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Flaska 1.5l
Alkohol
14%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Italien > Veneto > Valpolicella
Årgång
2020
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 10% Molinara
Amarone della Valpolicella
NyhetEkologisk
Monreale Rosso "Perricone"
Rött vin
Monreale Rosso "Perricone"

Alessandro di Camporeale

Valpolicella Ripasso Superiore
Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario

Rosignol Rosso
Valpolicella Ripasso
Valpolicella DOC
Langhe Nebbiolo
Rött vin
Langhe Nebbiolo

Cascina Rabaglio

Corvina Cabernet "70/30"
Ekologisk
Montepulciano d'Abruzzo
Amarone della Valpolicella Magnum
Ekologisk
Chianti Classico
Amarone della Valpolicella Riserva
Barbera d'Alba
Rött vin
Barbera d'Alba

Cascina Rabaglio

Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Dolcetto d'Alba
Rött vin
Dolcetto d'Alba

Cascina Rabaglio