Rosignol Rosso Magnum

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Vinifiering genom torkning i 3-4 månader och traditionell jäsning av skinnen med maceration i 4-5 veckor i ståltankar. Mognadslagring i ekfat och franska ekfat (barrique) i 2 år, följt av ståltank och flaska lagring.

Passar till

Rött kött, vilt och mogna ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg med granatröda nyanser

Doft

Rik av mogen frukt, kryddor, kakao, tobak och vanilj

Smak

Fruktig och fyllig

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
141
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Flaska 1.5l
Alkohol
15%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Europa > Italien > Veneto
Årgång
2020
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 5% Molinara, 5% Rosignola

Liknande artiklar

Corvina Cabernet "70/30"
Ekologisk
Nero d'Avola "Donnata"
Rött vin
Nero d'Avola "Donnata"

Alessandro di Camporeale

Amarone della Valpolicella
Valpolicella Ripasso
Amarone della Valpolicella Magnum
Langhe Nebbiolo
Rött vin
Langhe Nebbiolo

Cascina Rabaglio

Amarone della Valpolicella Riserva
Barbera "Barberasso"
Rött vin
Barbera "Barberasso"

Castello di Cigognola

Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Ekologisk
Etna Rosso "Croceferro"
Rött vin
Etna Rosso "Croceferro"

Generazione Alessandro

Amarone della Valpolicella Riserva "Decem"
Valpolicella Ripasso Superiore
Rosignol Rosso
Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario

Valpolicella DOC
Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario