Rosignol Rosso Magnum

Pietro Zardini

Dryck > Vin > Rött vin

Vinifiering genom torkning i 3-4 månader och traditionell jäsning av skinnen med maceration i 4-5 veckor i ståltankar. Mognadslagring i ekfat och franska ekfat (barrique) i 2 år, följt av ståltank och flaska lagring.

Passar till

Rött kött, vilt och mogna ostar

Utseende

Intensiv rubinröd färg med granatröda nyanser

Doft

Rik av mogen frukt, kryddor, kakao, tobak och vanilj

Smak

Fruktig och fyllig

Produktdetaljer

Varumärke
Pietro Zardini
Artikelnummer
141
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
1
Förpackning
Flaska 1.5l
Alkohol
15%
Lager och Leverans info
Logga in för att se lagerstatus
Ursprung
Europa > Italien > Veneto
Årgång
2020
Druva
70% Corvina, 20% Rondinella, 5% Molinara, 5% Rosignola

Liknande artiklar

Amarone della Valpolicella
Nyhet
Valpolicella Ripasso
Corvina Cabernet "70/30"
Nyhet
Garda Rosso "Mille 1"
Rosignol Rosso
Nyhet
Langhe Nebbiolo "Le Filere"
Valpolicella Ripasso Superiore
Nyhet
Langhe Nebbiolo Anfora
Amarone della Valpolicella Magnum
Brunello di Montalcino
Amarone della Valpolicella Riserva
Vino Rosso
Rött vin
Vino Rosso

Terre di Mario

Austero
Rött vin
Austero

Pietro Zardini

Valpolicella Ripasso Superiore
Amarone della Valpolicella Riserva "Decem"
Dolcetto d'Alba
Rött vin
Dolcetto d'Alba

Cascina Rabaglio